Om ALMA
  Massage för dig
  För företag
  För ökad medvetenhet
  Om behandlingarna
  Costa Rica Resor
  Min bakgrund
  Referenser
  Inspiration
  Här hittar du mig
  Aktuellt
 

 

Massagebehandlingarna är grundade i djupgående klassisk svensk massage med töjningsteknik (Proprioreceptiv Neuromuskulär Facilitering PNF) samt influenser från andra tekniker.

Övriga tekniker är hawaiiansk helande massage och naturliga helande processer (främst reiki).

Behandlingarna bygger även på rörelsemedvetenhet från Feldenkrais, yoga och Los Dinzels improvisatoriska röreleseövningar.

Andningstekniker i behandlingarna kommer från yoga och meditationsövningar.

Massagerum: för större bild, klicka på bilden
Klicka här för större bild

Produkter för behandlingar
Min massagebänk

Behandling och övernattning Du kan även ta en längre behandling och övernatta i vår rofyllda lägenhet vägg i vägg med kliniken. Då hinner vi förutom behandling, att prata, gå igenom rehabiliteringsövningar och självhjälpsövningar. Nästa dag finns det även tid för en behandling och uppföljning. Jag fixar en lättare lunch och /eller middag eller så ser jag till att det finns en s k matkasse med recept.

Du kan naturligtvis ta med maka/make, en god vän eller arbetskamrat och ni tar behandling, njuter av stillheten, promenerar, läser eller bara gungar i gungstolen och tittar på brasan i kaminen. Lägenheten har ett stort allrum öppet till nock med kök, sovrum med dubbelsäng, loft med två sängar, badrum med dusch och badkar. Det finns gott om plats för 4 vuxna.

En timmes behandling kostar 650 SEK
en halvtimmes behandling kostar 400 SEK
Övernattning kostar 500 SEK
Mat till självkostnadspris.

Varmt välkomna!

Massagerum: för större bild, klicka på bilden

För att veta mer:
Om PNF
Om Feldenkrais
Om Yoga

Så här går en behandling till: Du får gärna komma fem minuter innan behandlingen och sitta ned och vila i väntrummet. Jag börjar med att ställa några frågor om ditt allmänna hälsotillstånd och vi pratar om vad du vill ha hjälp med. Jag för journal och har tystnadsplikt. Jag följer Kroppsterapeuternas yrkesförbunds etiska regler.

Väntrum

Så får du lägga dig ned på bänken och vi börjar den behandling som passar ditt behov bäst. Efter behandlingen finns det tid för dig att vila och dricka lite vatten medan jag för journal. Därefter pratar vi om vad du upplevt och jag kan ge dig råd om egna övningar.

Om det behövs ger jag även råd om andra behandlingar hos terapeuter som jag har förtroende för.

Efter behandlingen får du gärna sitta i väntrummet och vila en stund. Massagen stimulerar kroppens självläkande processer så drick mycket vatten under de närmaste 24 timmar. Då sköljs slaggämnen ut.

 

När du tar kontakt med mig så kan jag ge råd om vilken behandlingstid som är lämpligast beroende vad du behöver hjälp med.

Behandlingarna kan upprepas intensivt eller med längre mellanrum
tills vi når ett resultat du är nöjd med. Har du några frågor så
är du välkommen att kontakta mig för rådgivning.
HOME  TOP