Om ALMA
  Massage för dig
  För företag
  För ökad medvetenhet
  Om behandlingarna
  Costa Rica Resor
  Min bakgrund
  Referenser
  Inspiration
  Här hittar du mig
  Aktuellt
 
  

 

ALMA massage erbjuder företag enkla effektiva verktyg för att öka medarbetarnas välbefinnande. Dessa vertyg minskar stress och sjukfrånvaro. Ofta höjs stämningen i företaget och relationerna mellan anställda blir bättre. Detta ger ett positivt ekonomiskt utslag för företaget.

Vertygen som Alma massage erbjuder är massage, meditation, frigörande dans och improvisationsövningar.

Verktygen kan integreras med företagets hälsovård, och utvecklas ur medarbetarnas behov och intressen. Aktiviterna sker på arbetsplatsen för att öka tillgängligheten för medarbetarna.

Kontakta mig så diskuterar vi fram ett program som passar ert företag.

Massage på arbetsplatsen
Massage och töjningsbehandling hjälper dig med spänningar, smärta och stelhet i kroppen. Behandlingar finns även för dig som behöver avslappning och ro.

Behandlingarna utförs på arbetsplatsen vilket ökar tillgängligheten. Vi lägger upp ett program med tider som passar de anställda.

Om behandlingarna

För ledare / arbetsgrupper
Du som har upplevt att ökad självkännedom och närvaro gör skillnad i ditt liv, speciellt i arbetslivet, kan få hjälp av mig med återkommande övningar.

Jag hjälper dig även tillsammans med din arbetsgrupp.

Med ökad närvaro, att bara vara i nuet, med det som är, kan du fatta beslut på ett avslappnat sätt.

Denna ökade medvetenhet och närvaro hos ledare / medarbetare skapar ro och harmoni i arbetslivet och sprider sig som ringar på vattnet.

 
 HOME
TOP